Rendszeresen szervezünk bulikat, ha jártál már valamelyikben nem kell bemutatnunk neked, viszont ha nem.... akkor gyere el!

Tányér bérlés MohácsÚj szolgáltatásként a tányérok, evőeszközök bérlésére is lehetőség van cégünknél.
Mindazoknak ajánljuk ezt a lehetőséget, akiknek nagyszámú vendéget kell fogadnia akár családi vagy céges rendezvényén és ehhez nincs megfelelő mennyiségű vagy minőségű eszköze.

Tányérok, evőeszközök, terítéssel vagy díszterítéssel, sültestálak, levesestálak, só és bors szóró, kenyértartó kosár, karaf (boros kancsó), poharak

A bérelt eszközöket akár ki is szállítjuk.

A kiszállításkor átadott eszközöket a szállítólevél tartalmazza amelyet megrendeléskor kérünk leellenőrizni. Visszaszállításkor a hiányzó vagy törött eszközök a szállítólevélen feltüntetett leltári értéken kerülnek kiszámlázásra.

További infó: 20/563 3947

Február 17, kedd

A Busójárást nem is tudnánk nemesebb módon befejezni mint egy igazi Tibi féle ANTIDISCO-val.
Kedden a máglya után kezdünk, fergeteges muzsikákkal, minden ami nem DISCO!
Gyertek!

A Busójárást nem is tudnánk nemesebb módon befejezni mint egy igazi Tibi féle ANTIDISCO-val. Kedden a máglya után kezdünk, fergeteges muzsikákkal, minden ami nem DISCO! Gyertek!

Nem sokára Foci VB, gyertek az Alibibe meccset nézni! Vacsorához asztalt foglalni a 30/591-6522-es számon tudtok! Gyertek!


Nézd nálunk szombaton a BL döntőt, és légy te is nyertes! Az izgalmas mérkőzéshez Zoli és Dávid spanyol ételspecialitásokkal készül, sangria szökőkút üzemel a grillkertben, legyen ez a döntő felejthetetlen! Gyertek!

Ezen az estén Tibi pörgeti kedvenc lemezeit, bulizós zenék nem csak fiataloknak, a keményebb szekcióból! Gyertek!